Wat klanten zeggen

Hervormde Gemeente Gameren

“Goede prijs kwaliteit verhouding. Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Na het maken van goede afspraken worden deze perfect nagekomen. Frank je bent een eerlijke ondernemer en hecht veel waarde aan goede relaties met je klanten. Dat wordt erg gewaardeerd. Er wordt nog op traditionele wijze gewassen. En dat is te zien in het afgeleverde werk (in positief opzicht 😊).”

Johnny Keijneman

Stork Maasdriel

“Onder het mom alles wat vies is kan schoon zijn wij in zee gegaan met Frank behalve glazenlappen bleek na een grote brand bij onze buren dat ze werkelijk alles schoon krijgen en in korte tijd na dat het vuur uit was waren ze al aan de schoonmaak begonnen waardoor we een dag later alweer konden draaien ze werken met grandioos flexibel en zeer prettig en betrouwbare medewerkers.”

Henri Stork

Voetbalvereniging N.I.V.O.-Sparta

“Wij maken sinds de opening van ons nieuwe clubgebouw in 2016 gebruik van de glasbewassing diensten van SGV De Bruin. Ons clubgebouw heeft vele grote ramen die meerdere keren per jaar door SGV worden gereinigd. Ook onze zonnepanelen (144 stuks) worden door SGV gereinigd. N.I.V.O.-Sparta is zeer tevreden over de kwaliteit en flexibiliteit die SGV levert. Het is altijd weer een genot om onze leden en supporters te ontvangen in een mooi clubgebouw waren ook de ramen er weer ‘spik en span’ uitzien.”

Tennis vereniging Rosmalen

Afspraak is afspraak. Goede prijs / kwaliteit verhouding gegarandeerd. Vriendelijk personeel. Meer werk komt vanzelf door vertrouwen.”

Frank van der Klijn

Wea Rivierenland Zaltbommel

“Alles wat vies is kan schoon” zeggen ze altijd bij SGV de Bruin. En onze ervaring is dat ze dat ook waarmaken. Veel van onze klanten bezoeken ons kantoor. Deze ontvangst moet van dezelfde hoge kwaliteit zijn als onze dienstverlening. Daar hoort dus een heel schoon en net kantoor bij! Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers in een schone frisse omgeving met plezier kunnen werken en topprestaties kunnen leveren.
Kortom: een net en schoon kantoorpand vinden wij bij vanNoord accountants heel belangrijk. We hebben dus niet zomaar een schoonmaakbedrijf gekozen. Voor ons is er maar één aan wie we de schoonmaak toevertrouwen: SGV de Bruin!

Kampschoer & Verroen Notarissen Ammerzoden

“SGV de Bruin werkt hier al bijna drie jaar in ons pand en heeft nog geen dag verstek laten gaan. De werknemers zijn netjes en op tijd en zorgen iedere dag weer voor een schone en frisse werkomgeving.
Als er iets extra’s moet gebeuren, wordt dit direct voor ons geregeld. We zijn zeer tevreden.”

mr. Th. J.W. Kampschöer

Rene

Belangrijk voor mij als particulier is: betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid; en daar ben ik bij SGV de Bruin aan het juiste adres. Dat ze vriendelijk zijn en een goede prijs bieden; dat is natuurlijk ook mooi meegenomen!

%

Tevreden klanten

Emmers water per jaar

Waarom SGV de Bruin?

Uitstekende prijs/kwaliteit

Uiteraard hebben we een goed team met gedreven mensen die intern getraind zijn om onze kwaliteit te waarborgen.

Regionale spreiding

Ons werkgebied beslaat de regio Tiel, Noord Brabant en de gehele regio Bommelerwaard. Vanwege onze regionale spreiding zijn wij snel inzetbaar.

Professionals

Doordat we onze teams met zorg samenstellen, kunnen we altijd kwalitatief goed en betrouwbaar, maar vooral representatief personeel inzetten.

Op deze manier kunnen wij een constante kwaliteit garanderen en kunt u blijven vertrouwen op onze bekwaamheid.

24/7

Onze professionals zijn flexibel inzetbaar; of dat nu tijdens of na werktijd is, we denken graag met u mee en passen ons aan conform uw ideale planning.