Particulieren

Ook u als particulier kan gebruik maken van de diensten van SGV de Bruin. Wij werken hiervoor met het Alles-wat-vies-is-kan-schoon-methode.

 

  • Voor het wassen van het glas gebruiken wij nog altijd de traditionele manier: een spons en een trekker.
  • Daardoor is de kwaliteit een stuk hoger dan met een borstel en blijft ook het houtwerk rondom de ramen schoon en dus goed onderhouden. Mocht het te reinigen object moeilijk te bereiken zijn, dan hebben we altijd nog wel de beschikking over een  borstel met osmosewater. Dit is gedemineraliseerd water. Dit gebruiken we dan, zodat er geen kalkresten op de ramen achter blijven.
  • Daklijsten en andere geschilderde onderdelen van uw huis, schuur of garage maken we natuurlijk ook schoon.
  • Gevelreiniging voeren we uit met stoom. Om te voorkomen dat de voegen of stenen beschadigd raken kunnen we water van wel 140 graden Celsius onder lage druk op het oppervlak spuiten. Hierdoor wordt al het vuil dat zich in de loop van de jaren heft verzameld op de stenen verwijderd. Ook is er een mogelijkheid om de muren daarna te impregneren met een hydrofoberende laag. Hierdoor blijven de muren vuilafstotend, zal er geen vocht meer in trekken waardoor ze dus langer schoon blijven.
  • Ook het professioneel reinigen van zonnepanelen is voor ons geen probleem. We voeren dit uit met een telescoopborstel. Door het gebruik van deze borstel kunnen we ook op plekken komen, die slecht en onbereikbaar zijn.

Emmers water per jaar

%

Tevreden klanten

Huizen

Meters aan daklijsten per jaar

Waarom SGV de Bruin?

Uitstekende prijs/kwaliteit

Uiteraard hebben we een goed team met gedreven mensen die intern getraind zijn om onze kwaliteit te waarborgen.

Regionale spreiding

Ons werkgebied beslaat de regio Tiel, Noord Brabant en de gehele regio Bommelerwaard. Vanwege onze regionale spreiding zijn wij snel inzetbaar.

Professionals

Doordat we onze teams met zorg samenstellen, kunnen we altijd kwalitatief goed en betrouwbaar, maar vooral representatief personeel inzetten.

Op deze manier kunnen wij een constante kwaliteit garanderen en kunt u blijven vertrouwen op onze bekwaamheid.

24/7

Onze professionals zijn flexibel inzetbaar; of dat nu tijdens of na werktijd is, we denken graag met u mee en passen ons aan conform uw ideale planning.